Siirry pääsisältöön

Tekstit

Viikon Areena-tipsi

Katso pe 17.11.2017 Yle Areenassa:http://areena.yle.fi/1-4171457Olen huomannut teatteriohjaaja Lauri Maijalan työtä siellä sun täällä. Rakastin Tyttö nimeltä Varpu -elokuvaa, Maijalalla oli siinä pieni ja hyvin näytelty rooli. Tämä haastattelu Maijalasta oli ihana, ja muistutti tärkeistä asioista itselleni.
Uusimmat tekstit

Takahuoneiden huumaa

Takahuoneissa on kyllä jotakin mystistä. Olen mukaana eräässä projektissa, joten tämän näköinen takahuone on tullut nyt tutuksi. Muuten projekti on niin kiireinen, että ei ole kerennyt niin fiilistelemään, mistä itse tykkään. Yhtenä päivänä tulin kuitenkin paikalle aikaisin ensimmäisenä. Hiippailin takahuoneeseen, ja otin pienet nokosetkin. Oli ihana viettää hetki ja aistia tilaa yksin. Tänä syksynä olen jostain syystä kovasti miettinyt Ville Valoa, ja seurannut hänen somekanavaansa, tai hänestä pidettyä, Ville Valo Daily on sen nimi. Jotenkin tuo mies ja hänen lahjakkuutensa on tarjonnut valtavasti inspiraatiota tänä syksynä. Mikä teitä on inspiroinut viime aikoina?

Bean soup for November (VG)

What you need: 3 dl of some kind of beans
2 carrots, I put more and replaced some other vegetables
2 table spoons of vegetable oil
1 table spoon of vegan butter
2 l of water
2 dl of boiled pasta or rice 2 dl of tomato squash
Cayenne pepper
Pepper spice
Cumin
Basil
Rosmarin
A bit of mustard Peal and ground carrots. Heat the kettle, add oil and butter and grounded carrots. Add water, let boil. Add pasta or rice, tomato squash and spices. Add beans and let it be for a while. Hint: cumin is good with beans for the stomach.This recipe is from Frantsilan Kasviskeittokirja. Also I thought for some round taste, add maybe vegan cream?

Near dreams

Having a little break during my work day. Was thinking about nice things in the near future. How would be spending Christmas on a boat with the great bouffet foods they have? Not a bad idea. 😃Even though I fly as little as possible, I've been also thinking of a sunny holiday soonish. There is an apartment in the canary islands, that we could use during Christmas, so we think of that too. What kind of nice near future plans do you have? Enjoy the middle of the week!

Viikon katseluvinkki Yle Areenasta

Katso Yle Areenassa:http://areena.yle.fi/1-3961761Olin eilen aika innoissani kun löysin katseltavaksi Kun Greenpeace muutti maailmaa -dokkarin. Laitoimme ranskiksia ja vegenakkeja guacamolella ja mausteilla. Teimme dokkaristudion suureen sänkyyn. Pari sohvatyynyä läppärin alle, ja dokkari-ilta alkakoon. Tarina oli inspiroiva ja sivistävä maailmanparantajalle. Hienoa oli, kuinka he jatkoivat ja kehittivät työtä. Kannattaa ehdottomasti katsoa! Blogi antaa dokkarille *** eli kolme tähteä, ehkä kolme ja puolikin.

Winter is up 🐰

I have a quite intensive volontary dance project going on, trying to eat healthy foods more than normally. Somehow i feel it's needed now. Also went for a stylish cup of coffee. Also the autumn is so so pretty!